*
*

Deaktiver auto-capture

Det kan oppstå tilfeller hvor man får behov for å de-aktivere auto-capture på webordre. (Det kan eksempelvis være at en webordre uheldigvis har utløpt, og man velger å fakturerer nettkunde manuelt.)

Først, sjekk at Uni V3 er oppdatert

For deaktivering av auto-capture på en webordre i Uni V3 forutsetter at Uni V3 er oppdatert til versjon 3.72.15.

Slik deaktiverer du auto-capture på en webordre i Uni:

1. Gå inn på ordre det gjelder i Uni. Klikk på boksen “Hent kortbetaling ved fakturering”
2. Bekreft at du ønsker å deaktivere henting av kortbetaling på ordren.

Deaktivere auto-capture på en webordre_1.png

3. Når du har deaktivert auto-capture på en webordre vil du se at boksen for “Hent kortbetaling ved fakturering” ikke lengre er merket gult:

Deaktivere auto-capture på en webordre_2.png

(Dersom du i etterkant ønsker å aktivere auto-capture på denne webordren igjen, så klikk på boksen “Hent kortbetaling ved fakturering”)

Deaktiver auto-capture på alle webordrer (ikke anbefalt praksis)

Det er ikke anbefalt å deaktivere auto-capture på alle webordrer ettersom det kan være veldig lett å glemme å skru på igjen auto-capture i etterkant. Anbefalt praksis er å heller de-aktivere auto-capture på enkeltordrer som beskrevet ovenfor istedet. Du kan likevel deaktivere auto-capture på alle webordrer slik:

1. Gå inn på nettbutikk-innstillingene i Uni Faktura (Registrere > Nettbutikk > Innstillinger).

Under “Automatisering" er det 3 settinger som må de-aktiveres:

• Last opp endring på ordre ved lagring i ordrebildet
  • Hent kort-betalinger ved fakturering (API)
  • Detaljert logging

2. Trykk "OK" og du har de-aktivert auto-capture på alle webordrer

Deaktivere auto-capture på alle webordrer.png