*
*

Får ikke lastet ned ordre

Dersom du opplever å få en av følgende feilmeldinger ved nedlastning av weborde i Uni Faktura, kan det være at du må slette semaforer.

Dersom det skjer “kollisjoner” i databasen (dvs. flere brukere ønsker å gjøre oppdateringer mot samme poster i databasen), vil kun første bruker få tilgang til å gjøre oppdateringer.
De andre brukerne må vente til databasen er frigjort igjen.

Slik sletter du semaforer:

Menyvalg: Fil → Systemverktøy → Nettsynkronisering

Merk Oppgaven og velg slett. (det er ikke selve ordren som slettes, men opptattsignalet på ordren)