*
*

Arbeid med varegrupper og varer fra Unimicro V3 til Uni Nettbutikk.

Arbeid med varegrupper og varer fra Unimicro V3 til Uni Nettbutikk.

Varetips 1:
Produktbilder bør være minimum: 400x400 pxls
800x800 pxls er kanskje det beste....
Jpg er anbefalt.

Varetips 2:
Når du begynner å få en del produkter i nettbutikken, så kan du bli flink til å legge på tilbehør-varer (Relaterte varer - som ikke nødvendigvis trenger å være tilbehør)
Video: http://support.unimicro.no/kundestotte/nettbutikk/uni-okonomi/hvordan-legge-relaterte-varer-el.-tilbehor-til-et-produkt
Varetips 3:
Benytt også flere bilder per vare
Video: http://support.unimicro.no/kundestotte/nettbutikk/uni-okonomi/hvordan-legge-relaterte-bilder-til-et-produkt

Varetips 4:
Og eventuelle fil-vedlegg
Video: http://support.unimicro.no/kundestotte/nettbutikk/uni-okonomi/hvordan-knytte-en-fil-eks.pdf-til-et-produkt

Generelle tips:

• Lag godt innhold for nettbutikken (SEO-messig) - både på selve produktene og i redaksjonelle artikler under Nyheter/Aktuelt
    Jobb deretter aktivt med å skape trafikk inn til viktige sider for nettbutikken. Her kan kanaler som Facebook, Twitter, Nyhetsbrev, Blogger etc. være aktuelle virkemidler.
  • Tastatur-tips ifbm. utarbeidelse av vare- og dokument-tekster for nettbutikken / nettsiden
    NB: Shift + Enter --> Enkel linjeskift
    Ctrl + C --> Kopier
    Ctrl + V --> Lim inn
    Ctrl + X --> Klipp ut