*
*

Hvordan endre størrelse, beskjære og lagre bilde for web?

Viser hvordan du kan endre størrelse, beskjære og lagre bilder for web. Filmen bruker bildebehandlingsprogrammet SnagIt som er tilgjengelig for PC og Mac. Dette programmet koster noe, og må kjøpes i tillegg. Det er mulig å prøve det før man kjøper. Se også vår artikkel bilder og bildebruk på hjemmesider og nettbutikker.

Ønsker du å få bedre kontroll på bildene på nettstedet ditt?
Vi tilbyr minikurs om bildebehandling (1-2 timer). Er du interessert så ta kontakt med oss og vi hjelper deg i gang.