*
*
*

Bankavstemming

Bankavstemming er en tilleggsmodul som du kontakter oss for å kjøpe.
Menyvalg: Faste register - Avstemming - Bankavstemming

Du kommer første gang inn i en veiviser der du må velge hvilken konto du ønsker å avstemme, senere kommer du rett inn i avstemmingsbildene.

Vi har laget en video som viser oppstart og bruk av programmet.

Problemer?
Har du spørsmål eller problemer angående BankX, kan du ta kontakt med Zdata på tlf 55 34 91 50 eller e-post support@zdata.no. Dette forutsetter at du har en supportavtale med Zdata.