*
*

Uni Standard import

Denne importrutinen brukes for å importere data som enten er eksportert ut fra Unimicro V3 fra annen maskin eller fra en annen klient, eller import av data fra et annet system som har laget en eksport som er tilpasset Uni sitt format.
Menyvalg: Fil – Systemverktøy – Standard Uni-import

OBS! Ta backup før du kjører denne rutinen!

1 import.png

Her må du velge hvilke data du ønsker å lese inn fra filen. Selv om filen f.eks. inneholder både kunder og faktura kan du velge å bare lese inn kundene. Filen inneholder prefiks som gjenkjenner de forskjellige dataene.

2 hente fil.png

Bla gjennom etter filen, velg Skilletegn Comma og Start innlesing fra linje nr 1. Trykk så Fullfør.

3 endre navn.png

Da får du opp melding om du ønsker å flytte/endre navn på fil. Velger du Ja på dette vil filen bli flyttet til en behandlet mappe på samme sted.

Velger du Nei vil filen bli liggende på samme sted med samme navn og det kan være fare for at man leser inn filen en gang til.
Sjekk så om det ser ut for at korrekte data er kommet inn i programmet. Dersom noe er blitt feil er den enkleste måten å rette opp i det å lese inn den backupen som du tok før du startet importen.