*
*
*

Feltvelger

I de fleste registreringsbilder og søkebilder finnes en feltvelger. Den funksjonen lar deg skjule, legge til og sortere rekkefølgen på feltene.

Du finner ikonet for feltvelger under menyvalget rediger, eller det er synlig i vinduet - Ikon Feltvelger.png

Når du klikker på ikonet for feltvelger, får du opp et bilde som viser oppsettet nå.

Feltvelger 1.png

• Det feltet som er lengst til venstre i søkeresultatet/registreringsbildet, er det som viser øverst i denne listen.
  • Du kan legge til felter ved å velge "Legg til felt", velge feltet fra listen som kommer frem og bekrefte ved å klikke OK.
  • Du kan skjule felter ved å merke feltet og velge "Skjul felt".
  • Du kan endre rekkefølgen på feltene ved å markere et felt og flytte det opp eller ned via pilknappene.
  • Dersom du ønsker at markøren skal hoppe over felter når du beveger deg i registreringsbildet, kan du vise i feltet "Hopp til" hvilke felt markøren skal hoppe til når du trykker enter. F.eks i eksempelet over, er det stilt inn at markøren skal hoppe fra Varenr. til Antall når du trykker enter. Markøren hopper over feltet Tekst!
    Stå i feltet innstillinger - marker linjen hvor innstillinger skal settes - åpne listen ved å trykke på pilen til venstre feltet - velg feltet som du ønsker at markøren skal hoppe til!

Hopp til.png

• Når du har redigert og fått feltene slik du ønsker, kan du bekrefte ved å klikke OK!
  • Ønsker du å fjerne alle innstillinger og tilbakestille til Standard, kan du klikke Standard!