*
*

Feltvelger

I de fleste registreringsbilder og søkebilder finnes en feltvelger. Den funksjonen lar deg skjule, legge til og sortere rekkefølgen på feltene.

Du finner ikonet for feltvelger ⇒ menyvalget rediger, eller det er synlig i vinduet - Ikon Feltvelger.png

Når du klikker på ikonet for feltvelger, får du opp et bilde som viser oppsettet nå.

Feltvelger 1.png

• Det feltet som er lengst til venstre i søkeresultatet/registreringsbildet, er det som viser øverst i denne listen.
  • Du kan legge til felter ved å velge "Legg til felt", velge feltet fra listen som kommer frem og bekrefte ved å klikke OK.
  • Du kan skjule felter ved å merke feltet og velge "Skjul felt".
  • Du kan endre rekkefølgen på feltene ved å markere et felt og flytte det opp eller ned via pilknappene.
  • Dersom du ønsker at markøren skal hoppe over felter når du beveger deg i registreringsbildet, kan du vise i feltet "Hopp til" hvilke felt markøren skal hoppe til når du trykker enter. F.eks i eksempelet over, er det stilt inn at markøren skal hoppe fra Varenr. til Antall når du trykker enter. Markøren hopper over feltet Tekst.
    Stå i feltet innstillinger - marker linjen hvor innstillinger skal settes - åpne listen ved å trykke på pilen til venstre feltet - velg feltet som du ønsker at markøren skal hoppe til

Hopp til.png

• Når du har redigert og fått feltene slik du ønsker, kan du bekrefte ved å klikke OK.
  • Ønsker du å fjerne alle innstillinger og tilbakestille til Standard, kan du klikke Standard.