*
*

Sende SMS fra Unimicro V3

Du kan sende SMS til kunder og leverandører fra Unimicro V3. Forbruket vil bli logget, og fakturert. (Se avtalen ved aktivering for mer informasjon)..

Sending av SMS finner du blant annet i bildet for faktura, ordre, tilbud, bestilling, kunde og leverandør:

Valget finner du også f.eks. ved høyreklikk på en ordre el.l. i Oversikt-bildet.

Du må være administratorbruker i Unimicro V3 for å kunne aktivere SMS-funksjonen. Dersom en bruker som ikke er administrator prøver å sende SMS før funksjonen er aktivert vil denne meldingen dukke opp:

Første gang du logger på med en administratorbruker og forsøker å sende SMS får du opp et bilde for aktivering av SMS. Her ser du betingelsene for aktivering, og dersom du vil aktivere setter du hake for Aktiver SMS for denne klienten og velger OK.

Bildet for sending av SMS ser slik ut:

Du får opp kunden og nummeret det skal sendes til til venstre i bildet. Sett hake for hvilke mobilnummer det skal sendes til. Du kan også legge til flere mobilnummer i feltet "Sendt også til..."

Avsender (enten telefonnummer eller et navn) kan du sette inn i telefonkatalogen-innstillingene. Du finner dette på Vis - Telefonkatalogen innstillinger i kundekortet. Dersom det ikke står noe i avsender vil avsender være "Uni V3", men systemet vil forsøke å foreslå klientnavnet.

Meldingen skriver du inn i feltet til høyre. Du kan få autogenerert en tekst ved å søke opp faktura, ordre eller tilbud (trykk på knappen for registeret for å få opp søkebildet). Her ser du teksten som blir foreslått når du søker opp en faktura:

Dersom du vil lagre meldingen som en aktivitet kan du hake av for "Lagre som aktivitet". Da vil dere kunne søke opp meldingen i oversiktsbildet

Når du har fått lagt inn alle opplysningene, velg Send.

Mottaker vil da få opp meldingen, med det du registrerte som Avsender som avsender:

For påfyll av sms tjenesten, Send mail til; support.norway@linkmobility.com