*
*

Autobank - Vilkår

Autobank er en tilleggsfunksjon i Unimicro V3, hvor systemet automatisk både kan sende og ta i mot bankfiler, og automatisk bokføre transaksjonene i disse filene. For tiden er det bare Innbetalingsfiler som er tilgjengelig for full automatikk. Bruker kan selv velge hvilke tjenester man ønsker å benytte pr. klient. Ønsker du å komme i gang med filforsendelse av Utbetalingsfiler og Avregningsreturfiler (remittering), ta kontakt med oss på support@unimicro.no.

Selve distribusjonen av filene går automatisk, mens brukeren selv kan velge graden av automatisering når det gjelder bokføringen av transaksjonene. (Automatisk eller manuell)

Autobank passer spesielt godt for de som har mange transaksjoner, og/eller mange klienter med slike transaksjoner, typisk regnskapsførere.

Uni Micro samarbeider med NETS om løsningen for OCR, og innebærer at Uni Micro har status som Datamottaker og Dataavsender på vegne av våre kunder ovenfor Nets for OCR/KID.

For Direkte remittering via SFTP står kunden selv som Datamottaker og Dataavsender med egen KundeehetsID.

Bruk av Autobank, vil bli fakturert og fremkomme på ordinær vedlikeholdsfaktura fra Uni Micro.

Priser:

Tjeneste Pris per klient per måned
Innbetalinger (OCR)

kr 33,-

NB! Må ha Uni24 konto - kan opprettes i veiviser for ny OCR avtale

Utbetalinger (direkte remittering)

Sende og motta filer direkte

fra Nets - SFTP

kr 103,-

Utbetalinger (direkte remittering)

Sende og motta filer direkte

fra Aritma (ZData) - SFTP

kr 1,50 per transaksjon (ingen månedsavgift)

Utbetalinger (direkte remittering)

Sende og motta filer direkte

fra DNB - SFTP

kr 1,50 per transaksjon (ingen månedsavgift)

Husk at banken du har avtale med også vil ha en pris for disse tjenestene.

Detaljert informasjon om oppsett, bruk o.l. av tilgjengelige Autobank-tjenester finner du her.

For å avslutte Autobank OCR/KID så må du kontakte din bank for å få dette gjort. Informer banken om at Unimicro V3 ikke lenger skal være mottaker for OCR-filer. Hvis dere skal over på nytt system må banken få informasjon om hvor de da skal sende disse filene.