*
*

Legge til vedlegg på bilag

Dersom du har lagret et bilag, kan du i ettertid legge inn vedlegg, scannede dokumenter på dette.

Gå til Forespørsel bilag, hent opp aktuelt bilag og trykk på mappen nede i bildet:

Da kommer du inn i utforskerbildet og kan velge det vedlegget du ønsker å legge til.

Dersom du ikke får lagt til vedlegg, at det ikke skjer noe selv om du har valgt et vedlegg kan det være fordi at utforsker-bildet ditt er maksimert.

Du må da høyreklikke øverst i bildet og velge Gjenopprett, så vil det fungere igjen.