*
*

Bytte av bankkontonummer

Dersom bedriften bytter bankkontonummer er det et par ting å passe på.

Når du skal endre kontonummer er det viktig å først sende alle poster som ligger klare til remittering til banken, behandle de der og lese de inn igjen i systemet. Dersom du forsøker å importere en fil med et annet bankkontonummer enn det som ligger i innstillingene får du ikke lest inn filen.

1 innstillinger_1.png

Det er også mulig å redigere på en post som ligger klar til remittering:

2 redigering.png

Her kan du redigere i alle felter unntatt beløpsfeltet.