*
*

Nedlasting Classic

Programvaren V2 eller Classic blir ikke utviklet lenger og du vil ikke motta oppdateringer for dette, men ved f.eks. bytte av maskin eller behov for reinnstallering ligger det her link til nedlasting av programmet.
Har du ikke mottatt passord får du det ved å sende en forespørsel til vårt kundesenter. Skriv firmanavn og kundenummer og hvilke moduler du trenger passord for og send det til denne adressen: support@unimicro.no

Legg merke til systemkravene for V2, du kan ikke bruke 64 bits maskin.

Regnskapsmodul:

Classic Regnskap     rbasstp.exe 9MB
Classic Regnskap + rprostp.exe  9MB

Fakturamodul:

Classic Faktura        FBASSTP.EXE 8MB
Classic Faktura +     FPROSTP.EXE 8MB

Andre moduler:

Abonnement                  Abonnement.exe 390Kb
Butikkdata                     KASSA.EXE 4 MB
Nelfo importfilter            NELFOSTP.EXE 1,4Mb
RS - CALC importfilter    RSKALK.EXE 350Kb
Nobb importfilter            nobbstp.exe 219Kb