*
*

Automatisk oppkobling av klienter i et domenenettverk (GPO)

Vi vil her forklare hvordan automatisk oppkobling fungerer.

I Group Policy management på domenekontrolleren, kan du legge inn en registernøkkel til unibrukerne.

Denne finner du i Sblob under HKEY_CURRENT_USER\Software\Uni Micro\Uni32

Dersom du har flere tilkoblinger på maskinen du ser på, vil det ligge nummerert. Du må da finne korrekt nøkkel.

Ikke ta med "su" nøkkelen da denne inneholder lagret brukernavn og passord i Unimicro V3.

Enklest er om du sletter alle sblob`ene i registeret, kjører ny oppkobling til sql-server, og får da 1 sblob. Da er det denne du skal benytte til dette formålet.