*
*

Installasjon av Unimicro V3

Når du har lisensnøkkelen din og skal laste ned programmet går du til liveupdate.unimicro.no

NB! Adressen over lar deg bare installere til C:\programfiler(x86). Dersom du ønsker installasjonen til en annen stasjon må du derfor bruke linken som du finner her. Gjelder kun ved førstegangsinstallasjon, om du allerede har programmet installert på en annen stasjon enn c:\ så kan du fint bruke liveupdate.unimicro.no ved oppfordring om for eksempel fullversjon.

Legg inn lisensnøkkelen din, velg Hent og Last ned programmet. Programmet pakker da ut programfilen:

Du må godta lisensavtalen for å komme videre:

Du kommer da inn i bildet under og dersom det ligger programmer der, må de avsluttes. Dette gjør du i oppgavebehandlingen (Trykk Ctrl+Shift+Esc). Når alle programmer er lukket blir knappen Installer aktiv. Velg denne.

Når programmet er ferdig installert får du opp dette bildet:

Ved å trykke Lukk i bildet over, ferdigstiller du installasjonen og Unimicro V3 er nå installert på din pc.