*
*

Problemer med for stor skrift eller rare tegn nederst på fakturaen eller purringen

Dette er fordi du mangler skrifttypen ADV-OCRB, som er godkjent av BBS for utskrift av OCR-fakturaer, installert på din maskin.

Rare tegn blir også kalt wing dings.

For å installere denne gjør du følgende:
Windows 7 OPERATIVSYSTEM
Gå på start nede i venstre bildekant på skjerm. Velg datamaskin, gå inn på lokaldisk (C:). Her vil du finne skriften som mangler(ADVOCR-B). Høyreklikk\ dobbeltklikk på denne og velg installer.
Da skal skrift være installert og sum vil komme fram nederst på faktura istedenfor rare tegn.

Windows 8, 10 og 11 OPERATIVSYSTEM

På oppgavelinjen har du et ikon for filutforsker, eventuelt kan du søke etter "Filutforsker" i startbildet.

Finn så filen AdvOCR-B.ttf som ligger på C:, høyreklikk og velg Installer:

Ved forhåndsvisning av en faktura/purring vil du nå se at OCR-fonten er på plass.