*
*

Betingelser Uni24

Du kan sette en del betingelser på klienten.
Menyvalg: Innstillinger – Betingelser

Arkfane Betalingsbetingelser:
Her ligger det en del standard betalingsbetingelser, disse kan du slette dersom du ønsker og eventuelt legge til egne betingelser.
Legg inn et navn på betalingsbetingelsen så den blir lett å kjenne igjen. Legg inn antall kredittdager, merk at dersom du legger inn – foran et tall betyr det fri måned. -14 betyr at faktura får forfall den 14. i neste måned. Under kommentar kan du legge inn egne kommentarer hvis ønskelig, disse vil ikke komme på fakturaen.

Arkfane leveringsbetingelser: Her ligger det ikke noe inne som standard, men du kan legge inn de leveringsbetingelsene du bruker.

Arkfane Leveringsmåte: Her ligger det ikke noe inne som standard, men du kan legge inn de leveringsmåtene du bruker.

Arkfane Transportør: Her ligger det ikke noe inne som standard, men du kan legge inn de transportørene du bruker.

Når du så lager Tilbud, Ordre eller Faktura kan du hente frem disse verdiene ved å begynne å skrive i feltene for henholdsvis Betalingsbetingelser, Leveringsbetingelser, Leveringmåte og/eller Transportør. Disse feltene ligger under arkfanen Adresse/Levering.