*
*

Firmaoppsett Uni24

Før du tar i bruk klienten bør du sjekke at opplysningene er riktige.
Menyvalg: Innstillinger – Firmaoppsett

Forklaring til feltene på arkfane Firmaopplysninger:

Navn: Navnet på klienten. Det er det navnet som står her som kommer som avsender på faktura, står øverst på rapporter o.l.
Adresse: Skriv inn adressen til klienten/bedriften dette regnskapet gjelder for. Adressen vil f.eks. bli benyttet på utskrift av faktura
Postnr-/Poststed: Legg inn rett postnr og poststed til klienten
Telefon: Telefonnummeret til klienten. Vil vise på fakturautskrift.
Mobil: Evt mobilnr til klienten.
Webside: Dersom din bedrift har en webside kan du legge inn denne her. Vil vise på fakturautskrift.
Epost: E-postadresse til klienten. Vil vise på fakturautskrift.

Feltene under Mva, bank og andre firmadetaljer kan ikke endres i Uni24, det må gjøres i V3. Ta kontakt med din regnskapsfører dersom du ikke har tilgang til V3.
Organisasjonsnr: I følge regnskapsloven skal faktura nå ha påført virksomhetens organisasjonsnummer. Ikke ha mellomrom eller punktum i nummeret.
Foretaksregisteret: Dersom bedriften er registrert i foretaksregisteret må du hake av her, så fremkommer dette på fakturautskrift.
Bankkontonr: Kontonummeret du oppgir i dette feltet vil være det som viser på de fleste fakturarapportene i systemet. Skriv hele kontonummeret i ett. Ikke bruk punktum eller mellomrom i kontonummeret.
IBAN: Bankens IBAN nummer (International Bank Account Number)
SWIFT: Bankens SWIFTnr (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications)
OCR Avtalenr/ OCR Kundenr: OCR-avtale gir deg muligheter til å overføre innbetalinger elektronisk. Dette er også en tjeneste som er tilgjengelig i de fleste banker, og for å få tilgang til denne må du inngå en OCR-avtale med din bank. Om du har en OCR-avtale og ønsker å bruke funksjonene for OCR som ligger i programmet, må du oppgi verdiene Kunde ID og Avtale ID som fremgår i denne avtalen. Dersom disse feltene ikke fylles inn, vil KID-nummer mangle på giroer.

Fakturatekst: Legger du inn en tekst her vil denne komme med på alle faktura du lager.
Ordretekst: Legger du inn en tekst her vil denne komme med på alle ordrer du lager.
Tilbudstekst: Legger du inn en tekst her vil denne komme med på alle tilbud du lager.
Epostsignatur: Legg inn den signaturen du ønsker på epostene som blir sendt.
Purringsignatur: Legg inn den signaturen du ønsker på purringene som blir sendt.

Under arkfane for Firmalogo for rapporter kan du Velge et bilde du vil ha som logo på rapportene dine. Prøv deg frem med din logo, det kan være du må gjøre den litt større eller mindre for å få den til å passe på utskriften.