*
*

Prosjekter

Det er mulig å følge med på prosjektene dine på Uni24 og lage nye Tilbud/Ordre/Faktura på disse.
Menyvalg: Salg – Prosjekt

Øverst til venstre velger du hvilken dimensjon du vil jobbe med, Prosjekt, Avdeling osv. Vi vil her vise prosjekt.
Du kan på neste linje søke i prosjekter, både på navn og prosjektnummer.
Du kan velge å vise Alle prosjekt eller Aktive prosjekt.

prosj2.jpg Trykker du på denne knappen vil du få opp prosjektet med alle tilhørende underoppføringer.

prosj3.jpg Trykker du på denne knappen vil du få visning av alle varelinjer (i Tilbud/Ordre/Faktura) som er koblet til prosjektet. Er denne knappen ikke valgt vises det som er registrert på prosjekt i headingen på Tilbud/Ordre/Faktura.

I midten i bildet kan du under de forskjellige arkfanene se registrerte Faktura, Ordrer, Tilbud og Posteringer som er knyttet mot det aktuelle prosjektet. Du kan filtrere søket ved å velge å se Alle eller de som er registrert i Dag, denne Måned eller dette År. Du kan søke etter tall eller tekst i søkefeltet. Systemet søker da i listen nedenfor.
Til høyre i bildet viser Dekningsbidrag og Nøkkeltall.