*
*

Importere ansatte

Det er mulig å importere ansatte og deres opplysninger dersom du har dataene i en tekstfil.

Vi viser her en excel-fil med kolonner for hva som skal oppdateres av felter på ansatt kortet.
I vårt eksempel har vi ansattnr, navn, adresse, postnr, poststed, timesats og månedslønn.

Lagre så filen som .csv fil. Velg «Lagre som» og velg CSV (semikolondelt) (*.csv) under Filtype.

TA BACKUP FØR IMPORT!!!!

Gå så til Fil - Import - Import fra tekstfil

Finn filen:
Velg Filtype Alle filer nede i bildet for å få opp den aktuelle filen i listen. Velg Åpne og gå Videre.

Pass på å velge rett register oppe til høyre og link feltene ved å dobbelklikke på feltene eller bruke =-knappen i midten:
Start importen på første linje med data som skal importeres. Ikke importer en eventuell linje med verdiene Ansattnr, Navn osv. Klikk Videre og Fullfør og dataene er importert. Alle feltene i et register er mulig å importere data til.