*
*

Remittering til utland fra lønn

Remittere lønn til ansatt med utenlandsk kontonummer (kun Telepay-format)

Du kan nå remittere lønnsposter til ansatte med utenlandsk bankkontonummer. For å få det til må du merke den ansatte med Landkode (under adresse på ansattkortet), og i tillegg må innstillinger for Utenlandsk bankkonto fylles inn under Skattekort på ansattkortet.

Se denne artikkelen for mer info om de ulike feltene:

NB: Ikke sett noe i feltet Giro-nummer. Fyll kun inn detaljer under Utenlandsk utbetalingskonto.
Når dette er på plass, genererer du utbetalingsposter for lønnskjøringen på vanlig måte. Du vil da legge merke til at lønnspostene som skal til utland blir plassert under Utland i remitteringslisten. Du må altså eksportere to filer til bank: en med de vanlige innlandspostene, og en til utland. Husk å levere den første filen i bank før du evt eksporterer fil nr 2.