*
*

Opprette nytt År

Hvordan opprette Nytt År på en klient.

Du kan se film om dette her.

Tips:

Dersom du jobber i nettverk, og server er på en annen maskin, kan det være lurt å logge på server og opprette nytt år derifra, eventuelt at systemadministrator oppretter nytt år.

Det er viktig at alle prosjekter og avdelinger er opprettet på det gamle året, før dere lager nytt år.

Ta først en backup av det gamle året 20xx (Marker klienten og velg Uni Backup - Opprett Backup Velg om du vil Opprette backup online eller Opprette Lokal backup
Ta en backup av aktiv klient/årstall

Administrasjon -  Nytt år, og kjør gjennom rutinen Nytt år.

1_ nytt år.png

2_Nytt år_2.png

Du må svare JA for å starte rutinen. Det er viktig at du ikke avbryter mens rutinen jobber.