*
*

Opprette backup/sikkerhetskopi

I versjon 3.71 er det gjort endringer i backuprutinen.

Denne artikkelen viser hvilke valg du har for å ta en backup.

Menyvalg: Hovedmeny - Uni Backup - Opprett backup

Velg Opprett backup her:

Da kommer du inn i dette bildet og kan velge om du ønsker å opprette en lokal backup eller en online backup (link til artikkel om online backup)

Velg lokal backup:

Da kommer du inn i dette bildet:

Første valg er å ta backup av den klienten som er markert ute i hovedmenyen og det året som er valgt her. Trykker du på denne starter backupjobben.

Velger du Backup av flere klienter/år kommer du inn i dette bildet:

Her kan du markere boksen foran en klient for å ta backup av alle år på denne klienten. Du kan også merke flere klienter i listen.

Om du f.eks. ønsker å ta backup av de 3 siste årene på en klient kan du trykke på pluss-tegnet til venstre for klientnavnet slik vi har gjort i bildet over og markere hvilke årstall du vil ta backup av.

Oppdater nullstiller bildet, Avbryt sender deg tilbake til første bilde i backuprutinen, Tilbake sender deg ett hakk tilbake og Opprett backup vil ta backup av de klientene og årstallene som er markert i bildet.

Om du velger Backup av systemdatabaser i veiviseren, så kommer du inn i dette bildet og kan hake av for de databasene du ønsker å ta backup av.

Dette er baser som du ikke trenger å ta backup av så ofte. I disse basene ligger informasjon om V3-brukere, hvilke rettigheter de enkelte brukere har, lisensnøkler, evnt bankavstemmingsinnstillinger m.m.

Disse backupene kan ikke leses inn som en vanlig backup dersom man skal flytte data, da anbefaler vi at dere tar kontakt med support@unimicro.no, så kan vi bistå.

Til Innstillinger for backup

Til behandle backupfiler

Til Lese inn backup

Tilbake til hovedmanual