*
*

Tellelister

Når du skal telle lageret ligger det forskjellige tellelister klare i systemet.
Menyvalg: Rapporter – Lager

Alt etter hvor stort lager du har er det forskjellige tellelister du kan bruke når du skal telle lageret ditt.
1 telleliste.png
Rapporten Telleliste lar deg velge hvilket lager du vil ta ut listen for.
2 pr lokasjon.png

Rapporten Telleliste m/utvalg på lokasjon (pr lager) gir deg en telleliste pr lokasjon på et lager.
3 lok og lager.png
Rapporten Telleliste med flere lokasjoner lar deg velge hvor mange lager du vil ta ut liste for og hvilke lokasjoner som skal være med.
4 varegruppe.png
Rapporten Telleliste pr varegruppe gir deg en telleliste pr varegruppe og du kan også velge hvilket lager og lokasjon den skal hente data fra.

Du kan også definere hvilket utvalg du ønsker i oversiktsbildet og eksportere liste ut herifra på excel. Den listen må du da legge til en tellekolonne på der du legger inn antall på lager.
Alle rapportene ovenfor kan også eksporteres til excel dersom dere ønsker å legge inn tellingen i systemet ved å bruke excel. Se mer her for info om dette.