*
*

Varer inn på lager via varekortet (kun i spesielle tilfeller)

Det er mulig å korrigere lagerbeholdningen direkte på varekortet.

Vi anbefaler at dere bruker varemottak for å legge varer inn på lager, dette er å foretrekke om dere skal legge inn mer enn en vare og dere får da muligheten for å bestemme datoen for varemottaket. Dette kan være viktig dersom du f.eks. skal ta ut rapport på lagerverdi pr. dato. Dersom du legger inn varer via varekortet vil dagens dato benyttes.

1 inn på lager.png

For å korrigere lageret på varekortet, velg arkfanen Lager og velg knappen Lager korr. Du kommer da inn i et nytt bilde og fyller her ut antall, Lager og eventuell lokasjon. Du er også nødt til å legge inn en kommentar, men som du ser har du ikke mulighet til å velge dato, korrigeringen får dagens dato.