*
*

Minimum systemkrav for Unimicro V3

Klient:

Operativsystem: Windows 10 og Windows 11. Eller Windows Server 2016, 2019 og 2022.

Skjermoppløsning: 1024 x 768, mer enn 256 farger.
Minne: 4 GB.

SQL Server

Operativsystem: Windows 10 og Windows 11. Eller Windows Server 2016, 2019 og 2022.

Uni Micro Økonomi installasjonen leveres med Microsoft SQL Express server i installasjonsveiviseren. Denne er egnet for små bedrifter og få brukere. For større miljøer med flere brukere og større datamengde anbefaler vi å gå over til SQL server standard.
Systemkrav er anhengig av antall brukere og mengde data i databasene.

Unimicro V3 kan benytte på følgende SQL servere:
MS SQL 2014, MS SQL 2016, MS SQL 2017 eller MS SQL 2019

Kjører du på SQL 2008 R2, SQL 2012 eller eldre vil vi anbefale å oppgradere.

OBS: Unimicro V3 og tilhørende funksjoner benytter norsk tegnsett. Altså må brukerkontoer som kjører Unimicro V3, sql-server og eventuelle andre tjenester mot Unimicro V3 være satt opp med Norsk(Bokmål) i regionale innstilliger, og tilsvarende tall- og datoformater.

Vi gjør oppmerksom på at Windows 7 og sql server 2012 ikke supporteres av oss lenger. Microsoft har også avsluttet support på disse produktene.