*
*

Overgang til nytt lønnssystem - vegviser - pålogging webklient

Dersom du får problemer med å koble verktøyet mot korrekt selskap i Unimicro, kan du gå på Faste register - Klient/System - Pålogging webklient:

I dette bildet er koblingen mellom Unimicro-selskapet og V3-klienten lagret, i feltet Selskapsidentifikator. De andre opplysningene blir benyttet i påkoblingen, så ikke endre dem med mindre du har fått andre opplysninger fra support.

For å logge på korrekt selskap, velg Selskapsliste:

Du må logge på, og får opp dette dersom påloggingen var vellykket:

Når du er logget på, får du opp en liste over de selskapene du har tilgang til. Velg det selskapet som denne V3-klienten skal være koblet mot, og velg Velg:

Svar Ja på denne meldingen:

Dersom det er første pålogging så vil du komme direkte videre til bildet for dimensjonskobling. Se denne artikkelen.

Tilbake til hovedartikkel for overføring av data.