Lag supportsak
Overskrift:
Kundenummer:
*
Kontaktperson:
Modul:
Beskrivelse:
Kategori:
*
E-Post:
Telefon:
Skriv inn koden
*

Autobank - Direkte remittering via SFTP mot ZData

Fra versjon 3.71 har du mulighet til å inngå direkte remitteringsavtale (i Uni Økonomi V3 kalles dette autobank-avtale) via SFTP mot ZData. Tidligere har vi kun kunnet tilby dette via Nets.

Med en autobank-avtale trenger du ikke laste opp/ned filer til bank selv. Filene blir sendt direkte til banken, via ZData. Du må logge på portalen til ZData etterpå for å godkjenne betalingen når du har sendt remitteringsfil, før betalingen blir gjennomført. Returfiler blir så tilgjengelig i programmet når de er behandlet i banken.

For å kunne benytte autobank remittering via ZData må du ha en remitteringsavtale med banken. I tillegg må du ha en avtale med ZData. Her er stegene for å få opprettet avtalene:

  1. Finn det skjemaet, eller den fremgangsmåten, som stemmer med den banken du skal benytte. Her vil det komme link til en side med skjema/oppsett til ulike banker. Inntil videre, dersom det haster å komme i gang, kan du ta kontakt med support@unimicro.no, så vil vi skaffe opplysningene og sende til dere.
  2. Fyll inn skjemaet, med de opplysningene som er oppgitt. Signer og send til banken.
  3. Banken sender så detaljer til ZData, som oppretter nøkler og kundeid til avtalen.
  4. ZData sender så kundeid og nøkkel til kontaktperson hos dere.
  5. Kundeid og nøkkel legges inn mot aktuell klient i Uni Økonomi V3. Du finner fremgangsmåten i linken under avsnitt Oppsett nedenfor. Ta kontakt med support@unimicro.no dersom dere ønsker hjelp med oppsettet. Hjelp til oppsett blir fakturert for medgått tid.

 

Kostnader med autobank remittering via Zdata:
Du finner prisoversikt her. I tillegg vil banken ha en kostnad for en remitteringsavtale.

 

Oppsett:

Her finner du informasjon om oppsett og hvordan du får lagt inn opplysningene du mottar fra ZData.
Du kan gjennomføre oppsettet selv, eller bestille hjelp av en konsulent på support@unimicro.no . Oppsettet blir fakturert for medgått tid, etter gjeldende sats. Vi fakturerer pr påbegynte halvtime. (Oppsettet tar vanligvis ca 30-60 min.)

Tilbake til Autobank
Til remittering