*
*

Overgang til nytt lønnssystem - Stillinger via verktøy

Dette steget i vegviseren overfører alle aktive stillinger/arbeidsforhold. Det vil si stillinger som:

• Ikke har sluttdato.
  • Det kan også bli foreslått stillinger med sluttdato, dersom dette er viktig for å få til arbeidsgiveravgift/feriepenger til ansatte som har sluttet nylig.

Når du velger Videre etter at du har overført ansatte, så kommer du til dette bildet:

Dersom du klikker på en linje så får du opp detaljene for den stillingen ute til høyre. Nede under Meldiger får du sett hvilke kontroller som eventuelt har gitt utslag.

Her ser vi et utslag er at stillingen mangler sats. Du får likevel overført:

Dersom du setter på Vis alle valideringer får du sett alle kontroller:

Når du er klar til å overføre, velg Velg alle gyldige. Systmet setter da på hake for alle stillingene som er godkjent. Velg så Overfør til Unimicro lønn:

Vent så til du får opp melding om at alle stillinger er overført, før du velger Neste:

Videre til neste steg i vegviseren.
Tilbake til hovedside for Send lønnsdata.
Tilbake til hovedside for konvertering.

Dersom du går ut av vegviseren etter at de stillingene er overført, så vil du se at alle linjer er røde neste gang du kommer inn. Det er fordi du ikke kan overføre de anatte på nytt. Da går du bare videre i vegviseren:

Videre til neste steg i vegviseren.
Tilbake til hovedside for Send lønnsdata.
Tilbake til hovedside for konvertering.