*
*

Behandle backupfiler

Fra versjon 3.71.17 er det endringer i hvordan backuprutinen fungerer. Du har fått et eget menypunkt for å behandle backupfiler (søke, slette, sende til support el.l.).

Menyvalg: Hovedmeny - Uni Backup - Behandle backupfiler

Når du velger Behandle backupfiler kommer du inn i dette bildet:

Her kan du velge fra nedtrekksmenyen øverst om du ønsker å se filer som ligger i lokal backupmappe eller filene som ligger på online server dersom dere har aktivert denne tjenesten.

Du kan søke etter filnavn oppe til høyre i bildet.

Listen viser navnet på filen, hvilket klientnr som er brukt, hvilket klientnavn som ligger i hovedmenyen, hvilket år det er tatt backup av her, størrelsen på backup og komprimert størrelse og tidspunktet for når backupen ble tatt.

Nede til venstre viser det hvor mange filer og hvor mange GigaByte med data som ligger i mappen.

Åpne mappe: Dersom du ønsker å åpne mappen for backupfiler trykker du på denne. F12 er hurtigtast her.

Oppdater: Dersom du har gjort endringer i lokal backupmappe mens dette bildet er åpent kan du trykke her for å få oppdatert dataene i listen.

Last ned: Dersom du har valgt Online backup og markerer en fil i listen vil denne knappen være tilgjengelig slik at du kan laste filen ned til lokal backupmappe.

Send til support: Dersom du har en pågående sak hos oss der vi trenger backup kan du sende backupen inn til oss på en trygg måte her. Det er kun mulig å sende filer som ligger lokalt, ikke de som ligger på online server.

Slett filer: Marker filen(e) i listen og slett de du ønsker.

Lukk: Lukker listen over backuper.

Til Lese inn backup

Til Opprette backup

Til Innstillinger for backup

Tilbake til hovedmanual