*
*

Les inn backup

Fra versjon 3.71.17 er det gjort endringer i backuprutinen. Du har et eget menyvalg for å lese inn backup. (For tidligere versjoner, se her.)

Menyvalg: Hovedmeny - Uni Backup - Les inn backup

Da kommer du inn i dette bildet og kan velge om du vil vise lokal mappe eller online mappe:

Trykker du på Åpne mappe eller F12 vil mappen på maskinen åpne seg.
Marker den filen du ønsker å lese inn på en klient og trykk på Neste, så kommer du inn i dette bildet:

Den klienten som du står på i hovedmenyen vil komme opp som første valg i bildet her. Dersom det er på denne klienten du ønsker å lese inn backup, trykk på denne og backupinnlesing starter.

Om det er en annen klient du ønsker å lese inn backupen på, trykk på knappen "Velg klient og år", da kommer du inn i dette bildet og kan velge hvor du ønsker å lese inn backup:

"Oppdater" i bildet her vil fjerne hake som er satt på. Når du har markert rett klient og årstall, velg "Les inn backup".

Les meldingen i bildet så du er helt sikker på at du leser inn rett backup på rett klient:

Når du svarer Ja på spm over må du legge inn passordet ditt, samme passord som du logger på Uni med.

Når du trykker OK kommer dette bildet opp der du ser hvilken klient som er valgt for innlesing og hva backupfilen heter.

Når backupen er ferdig innlest vil meldingen under vise og du kan lukke bildet.

Til Behandle backupfiler

Til Opprette backup

Til Innstillinger for backup

Tilbake til hovedmanual