*
*

Hente tall ved hjelp av forespørsler og Excel

De fleste rapporter og forespørsler lar deg eksportere tallene til Excel for videre bearbeidelse. Dette betyr at du har store muligheter til å finne tall for avstemming og lage dine egne lister.

Hvilke data skal eksporteres:

For å få best mulig data eksportert, så er det lurt å søke opp de data du ønsker å eksportere. I tillegg til rapporter kan du eksportere fra:

• Forespørsel på bilag. Her kan du søke opp det meste. Det er et søkebilde som gir deg anledning til å gjøre ganske spesifikke søk i transaksjonsregisteret til et regnskapsår.
  • Forespørsel på konto. Her kan du eksportere alle transaksjoner for en konto, eller du kan bruke filter for å begrense på periode eller dimensjoner.
  • Oversiktsbildet. Her har du mulighet for å søke i mange registre. Du kan også lagre søkekombinasjoner som du benytter ofte.

Tips: Husk å sortere dataene slik du vil ha dem før du eksporterer til Excel. Du sorterer ved å klikke på kolonneoverskriften.

Eksporten kan foregå fra ulike steder: