*
*

Nytt i versjon 3.70.21

Her finner du en oversikt over hva som er endret fra versjon 3.70.14 til 3.70.21, samt 3.70.22.

Versjonen blir gjort tilgjengelig for våre kunder gradvis. I løpet av et par uker skal alle kunder ha den tilgjengelig via LiveUpdate.

Dette er nyttårsoppdateringen ved årsskiftet 2021/2022. Det er kun nødvendige endringer i lønnsmodulen, som må være på plass før du kjører lønn på 2022, samt et korrigering av et par problemstillinger rundt f.eks. lagertelling, som er med i denne versjonen. Det vil komme en oppdatering til i løpet av januar, som inneholder det nye momsoppgjøret/skattemelding for mva.

Oppdatering 31.12.2021: Ny versjon 3.70.22 er tilgjengelig via LiveUpdate

Det er to forskjeller mellom versjon 3.70.21 og 3.70.22:

• Den første er er at en feil på leverings-funksjonen er korrigert. I 3.70.21 vil levering av ordre, både fra Levering og fra Ordre, gi lagertransaksjon som den skal. Problemet er at ikke alle lagertransaksjonene blir merket med leveringsnummer. Det har to konsekvenser, for leveringer utført på versjon 3.70.21:
    • Rapporter, som plukkliste levering, har ikke korrekt datagrunnlag.
    • Funksjonen Nullstille levering klarer ikke å nullstille alle lagertransaksjonene.
  • Endringer  i eFaktura-funksjonen for eFaktura 2.0 (kundesøk for «Automatisk eFaktura» / «Alltid e-Faktura» / «Ja takk til alle») er tatt med. Dette er tidligere sendt på servicepack til kunder med eFaktura-modulen.

Endret fra versjon 3.70.14 til 3.70.21

Felles

• Registeret over postnummer og poststed er oppdatert

Regnskap

Lønn

Faktura

• Lager: Et problem ved innlesing av telling fra fil eller fra håndterminal er løst. Problemet var at dersom det var talt flere ganger, så fungerte ikke valget om å flette/slå sammen tellinger.
  • Et problem som gjorde at enkelte klienter ikke fikk oppslag på EAN/GTIN-koder er korrigert.
  • Den nye faktura- og ordreblanketten med 2021 i navnet er nå tilpasset utskrift.
  • Den nye fakturablanketten med 2021 i navnet skal nå fungere bedre ved utsendelse av samlefaktura.

Butikk

• Et problem med visning av varelinjer på kassekvittering er løst. Problemet oppstod dersom SQL-serveren hadde en eldre versjon enn SQL-server 2017.

Uni24:

• Du vil ikke få aktivert nye produkter, brukere, tilganger eller klienter på Uni24 på eldre versjoner enn 3.69.24.