*
*

Nytt i versjon 3.72.20

Her finner du en oversikt over hva som er endret fra versjon 3.72.15 til versjon 3.72.20; nyttårsoppdateringen.

Felles:

• Ikke alle knapper/valg i Aktiviteter-kalenderen viste. Knappene er nå på plass.
  • Postnummer-registeret er oppdatert.
  • Et problem rundt sending av e-post via SMTP er korrigert.
  • Et problem rundt innlesing av OCR-filer i Autobank er korrigert.

Regnskap

• Mva-melding: Tar nå med merknad for alle mva-koder.
  • Inngående EHF: Systemet skal ikke lenger gi feilmelding som blant annet inneholder teksten "Invalid column name".
  • Direkte remittering mot DNB: Støtte for flere divisjonsnummer mot samme organisasjonsnummer.
  • Uthenting av data til Åpne poster og Kontoutskrift åpne poster kunne i enkelte tilfeller gå i heng. Dette er nå forbedret.
  • SAF-T: Problemstilling rundt eksport av kunder i SAF-T er håndtert.
  • Oppdatert rapporten i Momskompensasjon til å gi et bedre grunnlag for manuell registrering i den nye momskompensasjons-meldingen.

Lønn: